Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

За Froothie

 

 


Froothie – Дистрибутори на Optimum©

Приключението на Froothie започва с една малка австралийска компания, която рекламира и доставя здравословни плодове, зеленчуци и оборудване на кафенета и сок барове, като ги насърчава да популяризират по-здравословни напитки, наречени ‘’Froothie’’ - заигравка с името ‘’Smoothie’’.

Оттам тази малка идея бързо се превърна в мания за популяризиране на здравословно хранене като цяло - не само от време на време, и се развиха стабилни връзки, включително изключително стратегическо партньорство със световно признат австралийски доставчик на блендери и сокоизстисквачки: Optimum Appliances, за да популяризират здравословно хранене и пиене във всяко домакинство.

Днес, нашата мисия е проста и ясна: Да помогнем на хората да водят по-здравословен начин на живот и същевременно да популяризираме нашата изключителна гама уреди Optimum. Ние споделяме своите знания и информация за здравословен начин на живот чрез семинари, видеоклипове в YouTube, нашия нов блог, различни медийни изяви и стратегически партньори в Австралия и в чужбина.


Новата гама уреди Optimum www.optimum-apliances.com

Австралийските блендери Optimum© са признати като едни от водещите световни марки за високоскоростни завихрящи блендери, подходящи за домашна и търговска употреба. Optimum 9400 получи международно признание от професионални готвачи и любители на храната като висококачествен продукт за приготвяне на смутита и сокове, а също и заради редица функции, включително затопляне, замразяване, месене, смилане, кълцане, рязане, смесване и други.


Австралийската гама Optimum от студено пресоващи сокоизстисквачки получи признание по света за качество и ефективност. Сокоизстисквачката Optimum 400 се нареди на първо място във Великобритания според класацията на списание Т3, а новата Optimum 600 е патентована сокоизстисквачка за бавно изцеждане, която променя коренно отрасъла, като предоставя възможност за изстискване на цели плодове и зеленчуци без нарязване на съставките. 


За дома

Благодарение на успеха на блендерите и сокоизстисквачките Optimum в Австралия и по света, Froothie се ориентира към пазара за домашна здравословна храна, успешно се утвърждава на световния пазар и открива офиси по света. Всички уреди са обхванати от несравнимата гаранция, предоставяна от Froothie,и работещ денонощно екип по поддръжката, за всякакви спешни запитвания.

Ръстът на здравословния начин на живот  напоследък доведе до откриването на онлайн магазин за здравословни храни на Froothie. Трудността при намирането на качествени сурови органични храни, и суперхрани, както и високата цена на тези продукти са причините, поради които Froothie обедини сили с редица производители и доставчици, за да Ви предостави най-добрите необработени, органични храни на най-ниски цени. Вашият магазин за здравословно хранене!


За бизнеса

Целта на Froothie Australia е да помогне на кафенетата, сок-баровете и фургоните за смутита да увеличат своите продажби, както и да въведат нови вълнуващи и здравословни продукти в своите менюта.

Опитът на нашия екип в създаването на сок барове, включително добре известни франчайзи, допринесе за безценния опит на Froothie да помогне на собствениците на бизнес да установят и развият своите продажби на смутита.

Успехът на Froothie е огромен, като се има предвид фактът, че кафенета, които никога преди това не са продавали смутита, реализират значителни продажби, а сок баровете удвояват печалбите си за по-малко от 5 месеца. Това се постига с привличащия погледа рекламен материал на Froothie, вкусни здравословни смутита и нарастващата популярност на марката Froothie. 

За повече информация, щракнете тук, ако имате кафене, или тук, ако имате сок бар.  

КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM