Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland
proven-logo
За в сички наши препоръки е потвърдено, че са истински

За да се противопостави на тенденцията на фалшиви отзиви, които заливат интернет, Froothie наскоро се обедини с Proven Credible, трето лице, специализирано в проверката на препоръки, за да гарантира, че всички наши препоръки са проверени и основателни.   

Това е още една стъпка, с която доказваме ангажираност към стриктто спазване на pаздел 29 от австралийския Закон за конкуренцията и потребителите от 2010 г.: "Човек не трябва да прави невярно или заблуждаващо представяне относно препоръка от което и да е лице или представяне, което претендира да бъде такава препоръка".

Коментарите на клиентите за нашите продукти и услуги могат да бъдат намерени на страница във Facebook, като щракнете тук.

 

Препоръки на нашите клиенти

"Изпробвал съм някои от тези високоскоростни блендери и съм взел решение за този, който ми харесва. Сега го препоръчвам силно и също така продавам: Optimum 9400.Използвал съм голям търговски Blendtec и резултатът не беше толкова гладък и добре смесен, както при Optimum 9400 (1/4 от цената!)." Прочетете целия отзив на: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


"Причината, поради която реших да закупя Optimum 9400 (и впоследствие реших да я споделя с Вас, приятели) е, че след като направих проучване за цена, качество, гъвкавост, следпродажбено обслужване и гаранции, Optimum излезе на първо място за мен." Прочетете целия отзив на: Health Yeah
-Hannah Horton


"Исках да намеря блендер, който да имам в наличност в своя онлайн магазин и да съответства на Vitamix по качество, и също така, блендер, който семействата всъщност биха могли да си позволят. Също така, исках да се уверя, че като си слагам името зад нещо... тези блендери ще се справят, особено като знам как ги използваме!" Прочете целия отзив на: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan


"Доказателството е в резултатите, и в този случай Optimum блестеше с гладък, възхитително вкусен сок от ябълка и морков." Прочете целия отзив на: T3 Magazine
-Max Parker


"Аз съм толкова впечатлен от бавно пресоващата сокоизстисквачка Optimum 400 и от блендера Optimum 9400, че сега съм съгласен да се превърна в посланик на марката заради продуктите." Прочетете целия отзив на: Natural Juice Junkie
-Neil Martin


“Изпробвала съм различни марки на различни цени, но до момента Optimum е най-добрият сред тях." Прочетете целия отзив на: Food For Thought (Health Coach)
-Samantha Baird


“Позволете ми да започна тази рецензия, като кажа, че Optimum 9200 - 2-ро поколение е най-добрият блендер, който някога съм имала... Пробвала съм няколко." Прочетете целия отзив на: Om Nom Ally
-Alison Murray


“Трябва да кажа на тези, които тепърва навлизат в света на соковете и обмислят да си вземат сокоизстисквачка, че мисля, че това е перфектната! Използвам Optimum 400 от почти месец! Използвала съм всякакви изеленини, за които можете да се сетите,както и често срещаните зеленчуци, които изстискваме всекидневно!" Прочетете целия отзив на: Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


“Смаян съм! Поръчах модела 9400 в сряда вечерта, получих го в понеделник сутринта! Обожавам го. ”

 

 “Току-що получих Optimum 9400. Удивително! Направих най-доброто смути за всички времена: морков, ягоди, боровинки, портокал, кейл, спанак, протеини на прах, спирулина, лед. Сложих всичко вътре... и готово. Развълнувана съм. Очаквам с нетърпение да опитам... всичко. Благодаря, Froothie. Ще разпространя информацията.” ”

 “Само да добавя нещо... Моят Optimum 9400 беше доставен преди около месец го използвам почти всеки ден. Предимно правя плодови/зеленчукови смутита, но очаквам с нетърпение да изпробвам нещо ново. Бях малко притеснена за първоначалните разходи, но се радвам, че направих решителната стъпка. Мощността на този уред е удивителна!”

 “Здравейте на всички от, екипа на Froothie. Току-що получих своя блендер 9400. Вече го използвах с рецепта от книгата, която дойде с него. Удивителен блендер. Благодаря Ви за чудесното обслужване и прекрасния продукт. Ian Howell.”

 

 “Еха - направих най-страхотния малинов чийзкейк тази вечер със своя блендер 9200 - 2-ро поколение. Използвах рецепта от The Rawtarian, и е наистина вкусно! Толкова е лесно с моя блендер. :-) ”

 

 

 “Обичам,обичам, обичам своя Optimum 9200 - 2-ро поколение!! Това е Макси, моят 8-годишен син, който обожава своето сутрешно зелено смути. Той пие по едно всеки ден през последния един месец. Това е ежедневната му дажба витамини!”

 “Моят звяр пристигна днес. Тук е студено и влажно днес, затова реших да направя царевична супа. Благодаря за програмата за качване на сайта на Froothie.”

 

 “Обииии чам своя Optimum 9400 :-)”

 “Обичам своя froothie! Благодаря, приятели. :-) Очаквайте още страхотни видеоклипове. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic

 "“Готово за по-малко от 20 секунди!”"

 

 “Много Ви благодаря за невероятното обслужване толкова скоро преди Коледа! 'Коледният смути бар' имаше огромен успех. Самият блендер е невероятен - бърз, мощен и прави всичко много гладко. Сега правим ежедневни смутита и особено децата ги обожават. Благодаря отново!!”

 “Froothie, Вие сте страхотни. Тъй като работя в търговията на дребно, зная, че ние рядко получаваме комплименти, когато предоставяме изключително обслужване на клиентите. Но Вие го заслужавате.

Направих поръчка за Optimum 9400 на 23-ти. Бях много развълнувана, когато видях, че доставката пристига на следващия ден, на Бъдни вечер! 

Обожавам своя нов блендер, прави фантастични смутита от манго!”

 

 “Много рядко оставям коментари. Froothie ще бъде изключение, защото услугите за обслужване на клиентите и продуктът, който закупих, са изключителни. Купих Optimum 9400. Имам го от 8 дни. Толкова е ефикасен и моторът е много мощен - удивително е. Имаше малко отчупена част от ръба на капака и от Froothie го замениха без колебание. Самият блендер наистина втечнява храната до най-високия стандарт. Сега е много по-лесно за мен да консумирам сурови, пресни и необработени храни. Трудно ми е да изразя това, което мисля за този продукт.
Знам, че умственото и физическото ми здраве може да се подобри, защото този продукт осигурява точно това, което обещава. Моите смутита са гладки до десета степен. Също така е много бързо да обработя своите храни. За разлика от другите ми (скъпи) блендери, Optimum циркулира обработената храна високо в каната, така че съдържанието се смесва изключително старателно. Със старите ми блендери храната си стоеше на дъното и не се смесваше, освен ако не добаве-ях вода - което много често не исках да правя. 
Блендерът прави бадемово масло и мляко без усилие. Сърцето ми се стопля като виждам компания, която е истински ориентирана към клиентите, и като използвам този блендер. Благодаря, Froothie. Elizabeth
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)


“Бих препоръчала този блендер на всеки, тъй като с него можете да направите почти всичко. Независимо дали искате да увеличите храните от сурови зеленчуци, да направите свои собствени сосове, вкусни десерти или дори вкусни коктейли, това е машината за Вас. Прочетете целия отзив на: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer


“Аз съм веган и обичам прости и здравословни смутита с цели плодове, ядки, фурми и зеленчуци. Предишният ми блендер можеше да смеси грубо тези съставки! Optimum ги смесва перфектно за нула време.А освен това изглежда страхотно, не е шумен и е невероятно лесен за почистване. Optimum е върхът!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


“Здравейте, Рой и екипа на Athena Solutions. Искам да кажа, че получих своя Optimum и помощта и подкрепата на Вашия екип действително вдъхваха доверие. Блендерът наистина работи добре. Смесва прекрасно, прави страхотни смутита и дори топла супа. Бях взела Vita-mix от дъщеря си, докато реша кой блендер да купя, и Optimum беше също толкова добър, колкото и Vita-mix, така че съм много щастлива от резултата, а и цената е много по-атрактивна, като се предлага същата 7-годишна гаранция. Много благодаря.
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


“На първо място, искам да Ви благодаря за Вашето прекрасно обслужване на клиенти. Още от самото начало Вие бяхте много полезни с цялата информация и съвети, за които Ви попитах. Също така, оценявам колко лесно достъпна за връзка е Вашата компания.   
На второ място, искам да кажа колко съм щастлива с Optimum. Преди това използвах стандартен блендер, който беше чисто нов от кутията и след един месец употреба, се развали. Аз правя доста смутита и затова се нуждая от нещо по-издръжливо. След като използвах Optimum за първи път, бях много щастлива колко бързо и лесно се използва. Смутито беше е и с много каймак, и е страшно вкусно. Това ми спестява време и все повече ми се иска да го използвам редовно. Мога да приготвя всичко за нула време и искам да правя още и още.Напълно съм влюбена в него и се хваля с него откакто го имам. 
Дори в момента пия смути, което приготвих тази сутрин. Не можех да си сваля усмивката от лицето, защото смесих много неща и беше толкова бързо и лесно, което го прави още по-привлекателен, понеже като всеки друг, аз съм заета, а времето е толкова ценно. 
Моя приятелка се интересуваше от нов блендер и след като видя моя нов Optimum, тя закупи същия на следващия ден. Сигурна съм, че всеки, който закупи Optimum, ще бъде изключително щастлив, както съм и аз. 

Благодаря Ви отново.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


“Уважаеми Froothie, благодаря Ви за това, че организирате бързата доставка на нашите нови блендери Optimum. Бяхме изключително впечатлени от Вашите услуги за обслужване на клиентите и бихме препоръчали Athena Solutions без колебание. Комуникацията от Ваша страна и от страна на Рой беше отлична, всички наши запитвания и въпроси бързо получиха отговори и беше приятно да сме клиенти на компания с такива страхотни умения за обслужване на клиенти.
-Gary Griffith (Floreat, WA)


“Благодаря Ви за моя блендер. Обичам го... Имах намерение да купя Vitamix, но след като прегледах Вашия сайт, реших да закупя Ваш блендер и съм много щастлива. Той прави всичко, което щеше да направи и Vitamix. Правила съм сокове, масла от ядки, смутита. Страхотен е. Използваме го всеки ден.
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)


“Обичам своя Optimum!! Бих искам да изкажа огромни благодарности за това, че продавате такава чудесна машина. Обичам моя бленде. Сега се храня много по-здравословно.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


“Здравейте. Току-що получих блендера. Кутията беше доста лека и бях притеснен, че ще бъде малък. Когато отворих кутията, бях приятно изненадан от размера на основата. След това нямах търпение да го изпробвам, за да видя дали е добър, затова направих любимия си тест - млечен шейк с банан. Без суетене начупих големи парчета банан, добавих 200 мл прясно мляко, като ги блендирах в продължение на35 секунди. Ами, аз съм впечатлен съм, няма нито следа от остатъци. Това е най-добрият резултат, който някога съм получавал, и то само за 35 секунди. Много съм впечатлен. Нямам търпение да из пробвам коктейли този уикенд.   
П.П. Лесен е за почистване, слагам малко вода вътре, включван го за 10 секунди, изливам я и го оставям да изсъхне.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


“Развълнувана съм да Ви кажа, че блендерът пристигна днес! Той е направо фантастичен! Искрено Ви благодаря за отличното обслужване на клиенти, които получих. Без колебание ще се колебая да препоръчам Optimum или Froothie/Athena Solutions на всички, които познавам!
Много Ви благодаря за Вашата помощ.
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Уважаеми Рой,
Получих своя блендер (доставен на работа) в четвъртък. Целият офис знаеше, че ще пристигне - не можах да сдържа вълнението си от очакването. По време на обедната почивка изтичах до магазина и купих зеленчуци и плодове, за да ги блендирам. Очакването беше голямо. Блендирах два сока, за да ги споделя с колегите: една невероятна напитка като за Попай от краставица, зелена ябълка, джинджифил, мента, лайм и спанак; другата с папая напитка - манго, грозде и мента. И двете бяха вкусни и удивително гладки като текстура. 
Нямах търпение да го взема вкъщи и да пробвам да блендирам лед. След като се прибрах, направих друг сок от зеленчуци, плодово фрапе и студено еспресо. Ако не знаете какво е това, по-надолу има снимка. Просто доза или две еспресо, захарил и мед, и лед,смесени гладко. Невероятно!
Доволна съм от Optimum и нямам търпение да пробвам повече рецепти! Така че, моля, изпратете ми PDF файла, когато бъде налице. 
Тепърва ще опитам да смеля кафе на зърна или ще направя бадемова паста и ще Ви съобщя резултатите. Бадемовата паста ще бъде специална,ако се получи. Тя е вдъхновена от Amalou - паста, направена от арганови ядки в Мароко - същите ядки, които се пресовти за козметични продукти с мароканско масло. Тя съдържа ядки, канела и мисля, че тахан. 
Много Ви благодаря.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


“Да, дотук е страхотно. Използвах го още същия ден, за да направя смес от масло от бадеми, кашу и бразилски орехи. И направих всичко това на най-ниската скорост. Хареса ми как вихърът преместваше целия вискозен микс в двете страни и в центъра, докато се получи гладка смес. Има други марки, които няма да се справят с вискозни пасти, тъй като части от тях остават по стените и ъглите.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


“Здравейте, Froothie,
Да, всичко е наред. Впечатлена съм от блендера... Той е по-близко до това, което исках, в сравнение с предишната машина... Тази много се доближава до Vitamix.
Хубаво е да има програми, но е добре да мога да го включа и да го оставя да работи за дълго или кратко време, както предпочитам. Блендирането е много гладко... Благодаря още веднъж за помощта Ви..
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)


“Този блендер е фантастичен. Приятелка на моята съпруга има VITAMIX 5200, и тя беше много впечатлена от качеството и цената!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)


“Тъй като моят партньор работи далеч от дома за дълги периоди от време и сме толкова доволни от Optimum,ще купим още един, така че и двамата ще имаме по един, който да ползваме всеки ден!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM