Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland
Често задавани въпроси за Optimum
 

Какви са функциите на Optimum?

ЗА ДОМА: С многофункционално сглобяемо острие и скорост, достигаща смайващите 48,000 об./мин., блендерът Optimum© е в състояние да изпълнява редица функции за приготвяне на храна, като например блендиране, нарязване на кубчета, пюриране, нарязване на парчета/кълцане, разбъркване, смилане, затопляне, замразяване и разбиване на различни видове храни. Optimum може да блендира всичко - плодове и зеленчуци, кафе на зърна, лед, различни подправки, както и месо, така че ако искате да направите вкусна гореща супа, голяма купа сладолед, вкусно зелено смути, или цяло меню, Optimum е подходящ за Вас. Мощният мотор и високоскоростните остриета могат да се справят със замразена и гореща храна, както и с деликатеси, които са със стайна температура. Optimum определено е единственият кухненски уред, който се характеризира с високи постижения и особености. 

ЗА БИЗНЕСА: 2,238 - 2,611-ватов мотор на Optimum му позволява да издържи на високопроизводителната употреба в сок барове или кафенета, като разбива лед и прави най-вкусните смутита и сокове за секунди. Скоростта и мощността на мотора гарантират, че всяка напитка ще бъде блендирана до получаване на хомогенна смес, за да осигури последователно удовлетворяване на клиентите. Optimum е оборудван с 20-, 35- или 45-секунден автоматичен панел за блендиране или с контролен диспей, показващ избраната скорост, което позволява на потребителя да направи напитка, без да натиска бутон, или пък с по-деликатни функции с пускането на дисплея, Хубаво и просто! 


Какво отличава Optimum от другите блендери за дома? Optimum е блендер търговски клас, който надминава и издържа повече от блендерите за дома и се оказва подходящ за качествени смутита в сок барове и качествени ястия в ресторанти.

Обикновените домакински блендери не разполагат с мощността, вградена в Optimum, с която винаги изпълнява разнообразните кухненски задачи. Когато купувате блендер, трябва да търсите следните три характеристики: мощността на мотора, скоростта на остриетата и нивото на шума. Optimum има страхотен мотор, който достига до 2,611 вата. Остриетата могат да се въртят със скорост до 48,000 об./мин., а нивото на шума е минимално - 80-90 децибела.


Какво се случва, ако блендерът не отговаря на Вашите очаквания?

В момента компанията предлага на клиентите пробен период, с възможност да върнат блендера в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване и пълно възстановяване на сумата. Това Ви позволява да изпробвате блендера във Вашата собствена кухня, преди да решите дали да го задържите. Това показва доверието ни в качеството и ефективността на блендера. Друг стимул, предлаган в момента от Froothie, е значителната отстъпка от над 40%. Това намаление на цената е насочено към изграждане на имиджа на марката в Австралия и в чужбина, печелейки признание и превръщайки се в основен конкурент на един монополизиран пазар. 


Защо Optimum е по-скъп от обикновените блендери за дома?

Optimum е с търговски клас и представлява издръжлив професионален блендер. С цена, варираща между $431 - $641, той може да е по-скъп от повечето домакински блендери, но все пак е уред с високо качество, с което ще издържи цял живот (10-годишна гаранция), като по този начин се превръща в спътник номер 1 във Вашата кухня. В края на краищата, както е казано, "спестете пари, но не за сметка на качеството". Optimum със сигурност отговаря на тази концепция.


Как се конкурира Optimum с обикновените кухненски роботи?

Optimum е бил проектиран в продължение на години, за да гарантира, че е в състоние да изпълнява повече функции за блендиране, отколкото Вашия обикновен кухненски робот, с цел да надмине Вашите очаквания. 6-те сглобяеми остриета могат да се въртят със смайваща скорост и гарантират, че Optimum ще завърши задачите за приготвяне на храна с не по-малка ефективност, като в същото време доказва, че е по-лесен за почистване и експлоатация. 

Опцията за кълцане на храна също е възможна, като използвате Optimum за постепенно разбиване на храната, но без прекалено блендиране.  


Как работи механизмът на Optimum за топло/студено приготвяне на храната?

Optimum е уникален уред, с който можете да замразите сладолед или да затоплите супа. За топла обработка на храната Optimum притежава опция за блендиране на храна на ВИСОКА скорост, като върти 6-те остриета от неръждаема стомана със скорост 44,000-48,000 об./мин., за да създаде топлина чрез триене. След няколко минути супата или друга храна ще бъде сервирана гореща. Що се отнася до замразените съставки, благодарение на същите тези бързи остриета, замразената храна е раздробена с невероятна скорост, без да остави време за топене, докато сместа се замрази повторно.  

Моля, обърнете внимание на търговските функции на Optimum от 20, 35 и 45 секунди, които му позволяват да прави напитки, включително смутита и сокове, без да загрява съставките. Тази функция, достъпна единствено при търговските блендери, позволява на Optimum да работи на различни скорости, като автоматично забавя и забързва темпото, за да гарантира, че няма да се създаде топлина чрез триене. 


Какви са инструкциите за почистване на Optimum, които трябва да следваме?

Optimum е много лесен за почистване уред. В сок баровете, които правят напитки и смутита, е достатъчно само бързо изплакване с вода. Когато правите по-сложни ястия като супи или сосове, включете уреда на висока скорост за около 30 до 60 секунди, докато контейнерът се изпълни с топла вода и препарат за миене на съдове, след това изплакнете и подсушете. 

Що се отнася до останалата част от повърхностите, достатъчно е да ги избършите с мокра кърпа. Моля, имайте предвид, че Optimum не е за съдомиялна машина, и моля, избягвайте каквито и да са абразивни почистващи препарати или подложки. 


Налични ли са готварски рецепти с Optimum?

Като се има предвид, че ще имате в ръцете си толкова мощен уред за готвене, Froothie осигурява на всички клиенти страхотна книга с рецепти с 83 страници, пълна с най-вкусните напитки и ястия. Вашият Optimum е в състояние да направи всякакви ястия - от вкусни масла от ядки до гурме сладоледи, сосове и горещи супи и богати на хранителни вещества смутита за всеки ден от лятото. Небето е лимитът, и за да не затруднява Вашите кулинарни приключения, всяка рецепта в книгата с рецепти на Froothie е предназначена специално за Optimum.

На търговските купувачи Froothie предоставя чудесна проста рецепта, използвана като ръководство в сок барове и кафенета за правене на страхотни смутита и разбит лед. Рецептата е разработена от най-опитните ни членове, които са помогнали за развитието на франчайзи като Boost Juice и Pure Natural.


Optimum пробива ли клетъчните стени, за да освободи ензимите?

Да, Optimum пробива клетъчните стени на суровите храни, за да направи ензимите по-бионалични. Когато не е необходимо да се разпадат по-големи молекули от храната, червата имат по-малко работа за вършене. По този начин може да се концентрира повече енергия в други органи, които са болни или с токсини. Ценните хранителни вещества, които се намират вътре в пулпата (месото на плод), корите и семената на плодове и зеленчуци, не могат да бъдат извлечени толкова лесно чрез дъвчене на тези храни. Optimum разгражда тези храни на микроскопични частици, за да освободи техните хранителни вещества, както и специфичните им вкусове.


Каква е разликата между различните модели Optimum?

Optimum 9200 - 2-ро поколение е идеален за правене на смутита, сокове, масла от ядки, топли супи, сладоледи, салси, сосове и други. Optimum 9200 - 2-ро поколение също така е с допълнителна 10-годишна гаранция и е блендер търговски клас, следователно ще издържи много години без никакви проблеми. 
 
Optimum 9400 е идентичен с Optimum 9200 - 2-ро поколение, произведен със същите висококачествени, издръжливи части. Основната разлика е в тяхната функционалност: контролен дисплей (9400) срещу бутони (9200 - 2-ро поколение), както и по-дългите остриета и по-усъвършенстван мотор на Optimum 9400.
 
Ползите от контролния дисплей на 9400 са свързани с по-голям контрол, а ползата от бутоните на 9200 - 2-ро поколение е свързана с функцията за автоматичен таймер, която е страхотна за смутита и сокове, когато сте в движение. 6-те сглобяеми остриета на двата модела са по-дълги, отколкото на всеки други блендер, което дава превъзходни възможности за кълцане, рязане и смилане, перфектни за домашни потребители. Таймер функцията на 9200 - 2-ро поколение е друга страхотна възможност за заети потребители, които искат бързо смути, когато са в движение!
 
Optimum 9900/9900A е търговски клас блендер за сок барове, които правят стотици напитки на ден. 9900/9900A е по-мощен и по-бърз от всеки друг блендер на пазара, и изпълнява същите функции, споменати по-горе, но с малко по-бърза скорост. Допълнителната мощност няма да бъде от значение в домашни условия, а е предимство за нашите големи търговски клиенти. Малко по-високата скорост (44,000 срещу 48,000 об./мин.) не е от голямо значение в процеса на блендиране. 9900/9900A е замислен главно за напитки, и въпреки че може да изпълнява същите функции като тези на 9200 - 2-ро поколение и 9400 в домашни условия, той всъщност не е предназначен за тази цел.

КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM