Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

Сок барове и кафенета

Натиснете тук за повече информация: Welcome Pack (pdf, 962KB)

Работейки заедно с най-добрите доставчици на сок барове в Австралия, компанията Froothie е разработила уникална система, с която да помогне на сок барове да създадат своя бизнес и да увеличат своите продажби на смутита. По-долу можете да прочетете резюме как постигаме това:

Нашите плодове:

Съществуващите сок барове винаги ще търсят по-качествени плодове на конкурентни цени, а Froothie осигурява точно това. Ние сме работили неуморно, за да гарантираме, че всички наши доставчици се придържат към нашите стандарти за качество, и че нашата покупателна способност ни позволява да предоставяме най-добрите цени на пазара. 

Нашият рекламен материал:

За много кратък период от време Froothie успя да разрасне своята марка на национално ниво и да развие много лоялна клиентска база, която е в състояние да се конкурира с доминиращата в момента, наложена от Boost juice. Като собственик на сок бар, Вие имате възможност да включите нашата марка, както и редица наши рекламни материали, за да увеличите продажбите си. 

Нашият опит:

Опитът на отбора на Froothie в продължение на десетилетия в създаването на едни от най-големите франчайзи в Австралия, ще се окаже решаващ за това да се разрастнете и да се адаптирате към съвременния пазар. Ние ще Ви предоставим съвети и подкрепа по отношение на дизайна на Вашия магазин, Вашия маркетингов подход, рецепти за смути, които да използвате, както и редица други решаващи фактори относно притежаването на успешен сок бар. Натиснете тук за повече детайли относно услугите, които предлагаме.
 
Искате да стартирате Ваш собствен сок бар?
Ние сме Вашия единствен магазин за всичко, което Ви трябва. Натиснете тук за повече информация.

КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM