Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

OPTIMUM 8200 - Достъпен високоскоростен блендерOPTIMUM 8200 - Достъпен високоскоростен блендер

577 лв.

Optimum 8200 включва:

 • 2 литра кана, одобрена от UL, CE и FDA (без Бисфенол А)
 • 6 монтирани остриета от неръждаема стомана за универсална мокра/суха употреба  
 • Високопроизводително бутало за блендер за подобрени обработка и смесване на храни  
 • Достъп до експертен екип по поддръжка  
 • Международна гаранция  

За повече информация относно части и допълнително включени приставки моля натиснете ТУК

По-долу е фактическо сравнение между: 

    OPTIMUM 8200   Breville Kinetix Control
МОТОР:  
3 конски сили
 
2.4 конски сили
Скорост (много важна):  
38,000 об./мин.*
 
N/A
Клас:  
Домакински
 
Домакински
Остриета:  
6 сглобяеми остриета
 
4 сглобяеми остриета
Качество на острието:  
Неръждаема стомана
 
Неръждаема стомана
Затопляне/Замразяване:  
Да
 
Не
Гаранция:  
2 години вътрешни
 
1 година
*Скоростта на Optimum е измерена с напрежение 254.40 V, чрез метода за контакт без аксесоари  

По-долу е фактическо сравнение между австралийския блендер Optimum и NutriBullet:

 

    OPTIMUM 8200   NUTRIBULLET
МОТОР (максимална мощност):  
2,238 W
 
600 W
Скорост:  
38,000 об./мин.
 
10,000 об./мин.
Шум:  
>84 dB
 
Необявен
Клас:  
Домакински
 
Домакински
Качество на острието:  
Неръждаема стомана
 
Неръждаема стомана
Топлене на супи и замразяване на сладолед:  
Да
 
Не
Гаранция:  
2 години вътрешни
 
1 година
Приспособления на каната:  
Метал
 
Пластмаса
Основна кана и съединител:  
Метал
 
Пластмаса

По-долу е фактическо сравнение между идентични уреди:

    OPTIMUM 8200   OMNIBLEND
МОТОР:  
3 конски сили
 
3 конски сили
Скорост:  
38,000 об./мин.*
 
38,000 об./мин. 
Шум:  
>84 dB
 
83.8 dB
Клас:  
Домакински
 
Домакински
Остриета:  
6 сглобяеми остриета
 
6 сглобяеми остриета
Качество на остриетата:  
Неръждаема стомана
 
Неръждаема стомана
Приложения на каната:  
Една кана за мокра/суха
употреба
(без Бисфенол А)
 
Една кана за мокра/суха
употреба
(без Бисфенол А)
*Optimum 8200 е 100% идентичен с Omniblend V
МОТОР: Мотор с 3 конски сили
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ:
Блендер с автоматични функции, НИСКА, СРЕДНА и ВИСОКА скорост 

КАНА:
2 л топлоустойчива поликарбонатна кана
Одобрена от FDA, UL и Европейската комисия за безопасност на храните.

НАПРЕЖЕНИЕ: 220-240V/50-60HZ
МОЩНОСТ: 3 HP
ШУМ: 85 dB
Размери: 19*22*46cm
Тегло: 4.5KGS

ДОМАКИНСКИ ФУНКЦИИ

  • Плодови смутита: Optimum е предназначен да прави най-добрите плодови смутита, да смачква лед и плодове за секунди.

  • Зелени смутита: Кейл, маруля, целина, спанак, мента, краставица, банани и моркови, Optimum ще се увери, че Вашето зелено смути е гладко и без нишки.

  • Смила ядки и зърна: Монтираните 6 остриета на Optimum позволяват лесно смилане на цели зърна, боб, ориз и месене на тесто за хляб за фурна.

  • Разбива лед: Моторът с 3 конски сили позволява на Optimum да разбива огромни количества лед за секунди, перфектни за смутита и сладолед.

  • Масла от ядки: Шоколад с лешник, фъстъчено масло, бадемово масло... какво ли още не! Optimum ще направи най-вкусните масла от ядки без консерванти, използвайки само една съставка.

  • Млека от ядки: Смесете ядките с малко вода, блендирайте, филтрирайте и сервирайте натурална купа от мляко и зърнени храни, без млечни продукти.

  • Сладолед от замразени плодове: Optimum превръща любимите Ви плодове в купа сладолед, без мазнини и без консерванти.

  • Горещи супи: Същият блендер, който може да прави замразен сладолед, също може да направи горещи супи от всички натурални съставки за по-малко от 10 минути! Това се постига с невероятната скорост на Optimum от 44,000 об./мин., като позволява на блендера да затопли съдържанието чрез триене.

  • Пасти и сосове: Независимо дали предпочитате копринено гладък сос "Хумус" или доматена салса на буци, Optimum е тук, за да Ви помогне, като Ви предлага редица сосове и пасти, от които да избирате.

  • Пресни плодови сокове: Optimum е в състояние лесно да смеси цели плодове и зеленчуци, необелени или ненарязани, създавайки здравословен сок, пълен с фибри. Най-хубавото е, че нищо не е похабено, така че почистването е бързо и лесно. 

  • Коктейли: Коктейлите могат да се получат като бъдат разклатени, разбъркани или блендирани с лед, за да се получи замразено лакомство за секунди.   

 • Омлети: По същия начин, по който Optimum може да направи горещи супи, чрез триенето на остриетата може да сготви прекрасни омлети за минути! 

30-дневен ПРОБЕН ПЕРИОД - ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

* Задължителни полета

577 лв.

577 лв.

* Цените са с вкл. ДДС и не включват цена на доставка

 • Въведение

  Optimum Appliances, лидер в блендер индустрията с два от най-висококачествените блендери в света, Optimum 9200 - 2-ро поколение и 9400, сега представя по-достъпен домакински блендер, който има за цел да съперничи на по-евтини конкуренти. Optimum 8200 е произведен от JTC Electronics, и е идентичен с домакинските Omniblend V и I.

 • Мотор

  Най-важният компонент на един блендер е силата на мотора. Optimum 8200 има мотор с 3 конски сили, който може лесно да издържи на най-твърдите съставки и да надживее повечето други домакински блендери. Optimum може да блендира плодове, зеленчуци, ядки, зърна, лед и плодове до получаване на гладка текстура, която може да бъде използвана за правене на супи, сладолед, масла от ядки и сосове. При скорост от 38,000 об./мин. Optimum може да бъде използван за смилане на зърна и разбиване на лед. 

  Можете да видите различните функции на блендер Optimum на интернет страницата на доставчика тук: http://www.optimum-appliances.com/domestic-buyers.html

 • Остриета

  Монтираното острие на Optimum, направена по поръчка сплав от специална неръждаема стомана, произведена в Япония, беше направено с цел по-бърз, по-гладък и по-ефективен синтез на съставките. Докато повечето блендери имат монтирани 2 или 4 остриета, Optimum се състои от 6 сглобяеми остриета, което му позволява да смесва дори и най-плътните храни. Проектирани са 2 допълнителни остриета, обърнати надолу, за да предотвратят задръстването с всякакви плътни храни, като създават вакуум на дъното на каната.  

  Монтажът е здраво затегнат за вал, който се свързва с долното зъбно колело на острието - функция, която действа като връзка за фасунгата на двигателния механизъм, когато напълно сглобеният буркан и остриета са поставени отгоре на мотора на Optimum. 6-те остриета са универсално монтирани, като позволяват на потребителя на Optimum да комбинира едновременно мокри и сухи съставки със същата лекота и ефективност. Това превъзходно и многостранно острие разширява възможностите на Optimum отвъд пределите на други конкуренти, и прави ненадминато в противен случай преживяване с блендирането.

 • Трайност

  Докато обикновените блендери имат вентилатор за мотора, който работи при максимална мощност по всяко време, което води до бързо изгаряне на мотора, Optimum използва мотор с патентована въглеродна четка, оптимизирана да използва само необходимата мощност - така че Вие получавате мотор, който издържа десетилетия, а не месеци. 

  В допълнение на тези изключителни постижения, моторът на Optimum има превключвател при повреда за защита от претоварване, за да гарантира, че моторът е предпазен от повреда от претоварване. Това надминава защитата от прегряване, която повечето блендери с търговски клас имат, което означава, че човек може да продължи смесването, без да е необходимо първо да чака моторът да се охлади след прегряване и да го изключи. И с технология без конкуренция от други блендери с висока производителност, моторът на Optimum с въглеродна четка е най-новият начин за смесване за тези, които се интересуват от неговата употреба за търговски цели или хората, които го използват за лични цели.    

  Последните изследвания също така показват, че Optimum е по-тих от конкуренцията, с ниво на шума само 83.8 децибела, една много важна функция, когато се използва в дома или тихо кафене/ресторант. Нововъведеното покритие на звука може допълнително да намали нивото на шума с още 50% до под 40 децибела, което прави Optimum най-тихия блендер в индустрията! 

 • Optimum сравнен с Други модели

  Optimum 8200 е страхотен, достъпен блендер, който може да изпълнява много от функциите, които бихте очаквали от високоскоростен блендер. Optimum 8200, обаче, не включва много от частите, които правят моделите 9200 - 2-ро поколение и 9400 нашите най-продавани продукти. Той е предназначен само за домашна употреба, не включва автоматичния контрол на въртящия се механизъм, който е на разположение на блендери като Vitamix или други модели на Optimum, и няма да има същата трайност или изпълнение като моделите 9200 - 2-ро поколение и 9400. 

  Като достъпна алтернатива, Optimum 8200 определено ще оправдае очакванията, като съперничи на други блендери на подобна цена, и е чудесен блендер от гл. т. на стойност и цена. За сравнение между различните модели блендери Optimum, моля натиснете тук (на разположение в последния параграф)

  По-долу са няколко линка за независими отзиви за блендери Optimum:

  1. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum-9200.html
  2. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum-9400.html
  3. -          http://kimmithgone.com/the-art-of-blending/
  4. -          http://www.therawfoodmum.com/optimum9200-9400-9900-blender-review-2/
  5. -          http://omnomally.com/2013/10/08/optimum-9200-blender-review/
  6. -          http://www.healthyeah.co.nz/1/post/2013/11/optimum-9400-the-blender-review.html
  7. -          http://perthrawfoodies.com.au/category/blender-reviews/
  8. -          http://www.froothie.com/pdfFiles/2013_10_20_VitaEasyReviewFinal.pdf
  9. -          http://www.productreview.com.au/p/froothie.html

 • Какво можете да направите

  Плодови смутита - Optimum е предназначен да прави най-добрите плодови смутита в домашна и търговска среда, да смачква лед и плодове за секунди.  

  Зелени смутита - Кейл, маруля, целина, спанак, мента, краставица, банани или моркови, Optimum ще се увери, че Вашето зелено смути е гладко и без нишки. 

  Смила ядки и зърна - Монтираните 6 остриета на Optimum позволяват лесно смилане на цели зърна, боб, ориз и месене на тесто за хляб за фурна.   

  Разбива лед - Моторът, търговски клас, с 3 конски сили позволява на Optimum да разбива огромни количества лед за секунди, перфектни за смутита и сладолед.

  Масла от ядки - Шоколад с лешник, фъстъчено масло, бадемово масло... какво ли още не! Optimum ще направи най-вкусните масла от ядки без консерванти, използвайки само една съставка. 

  Млека от ядки - Смесете ядките с малко вода, блендирайте, филтрирайте и сервирайте натурална купа от мляко и зърнени храни.  

  Сладолед от замразени плодове - Optimum превръща любимите Ви плодове в купа сладолед, без мазнини и без консерванти.   

  Горещи супи - Същият блендер, който може да прави замразен сладолед, също може да направи горещи супи от всички натурални съставки за по-малко от 10 минути! Това се постига с невероятната скорост на Optimum от 44,000 об./мин., като позволява на блендера да затопли съдържанието чрез триене.  

  Пасти и сосове - Независимо дали предпочитате копринено гладък сос "Хумус" или доматена салса на буци, Optimum е тук, за да Ви помогне, като Ви предлага редица сосове и пасти, от които да избирате.  

  Пресни плодови сокове - Optimum е в състояние лесно да блендира цели плодове или зеленчуци, необелени или ненарязани, създавайки здравословен сок, пълен с фибри. Най-хубавото е, че нищо не е похабено, така че почистването е бързо и лесно.   

  Коктейли - Коктейлите могат да се получат като бъдат разклатени, разбъркани и блендирани с лед, за да се получи замразено лакомство за секунди. 

  Омлети - По същия начин, по който Optimum може да направи горещи супи, чрез триенето на остриетата може да сготви прекрасни омлети за минути!  

  Приготвяне на храна - Отървете се от ножа! Накълцайте и нарежете с Вашия Optimum, спестете време и енергия за перфектна храна.  

  Тесто - След смилане на брашно, използвайте същата кана, за да замесите прясно тесто, готово за фурната.  

  Дресинги - Прави дресинги за салати за секунди, пълни с вкус и пресни съставки. 

  Самопочистване - Няма нужда от съдомиялна машина, малко вода и сапун, и Optimum се самопочиства за 20 секунди.


 • Нашето обещание

  След като вземете решение за закупуване на блендер, независимо дали е Optimum или друг, отношенията ни с Вас не свършват дотам. Блендерите са уникални и усъвършенствани уреди, и за да се възползвате максимално от тях трябва да получите подходящи съвети и препоръки. 

  Нашият екип за поддръжка тук във Froothie винаги ще бъде на разстояние едно телефонно обаждане, от понеделник до събота от 09:00 до 17:00 ч. Ние сме в процес на разширяване на нашия център за поддръжка, за да се погрижим за нарастващите нужди, и скоро нашият екип ще бъде на разположение 7 дни в седмицата от 09:00 до 17:00 ч. 

  За повече информация за това какво прави блендера Optimum по-добър и по-траен от по-голямата конкуренция, натиснете тук.

 • Резюме

  Ако търсите блендер, който да съперничи на популярните Vitamix и Blendtec, бихме препоръчали Optimum 9200 - 2-ро поколение и 9400. Все пак, ако си търсите блендер, който да надмине тези с по-ниско качество, като Ninja или NutriBullet, тогава Optimum 8200 е подходящ за Вас! Той е идентичен с Omniblend V и е на по-ниска цена.

 • Блендира камъни за секунди!

 • 1 блендер - 15 функции!

За повече информация

Всички от нашите препоръки са проверени, че са истински

КОНТАКТИ

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,Australia
 • Регистрационен номер : NL 824103099B01
  Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM