Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

Акай бери


Акай бери (произнасяно също като Асаи) са плодовете на палмово дърво от рода Евтерпа (Euterpe oleracea), което расте в наводнените равнини на басейна на река Амазонка. 

Акай бери са доста малки, с диаметър от едва 1-2 сантиметра, като само около 10% от кожата на плода и месестата част са годни за консумация. Въпреки това, тези дребни плодове са много хранителни и са били неизменна част от бразилската диета в продължение на векове. Всъщност, тяхното откритие е легенда. 

Храната Акай:

Акай бери са пълни с хранителни и полезни вещества. Ето някои от акцентите, но за пълен преглед, свалете Ръководството за храната Акай бери Nutrition Guide.

Акай бери са изключително богат източник на група от антиоксиданти, наречени антоцианини - съединения, които спомагат за компенсиране на последиците от свободните радикали, като намаляват тяхната волатилност и ограничават размера на щетите, които могат да причинят.   
Антиоксидантното действие на антоцианините, съдържащи се в акай бери, е подкрепено с витамин Е, който сам по себе си е важен антиоксидант и е богат на минерали, като желязо, калций и магнезий. 
Прахът от акай е ценен източник на мастни киселини и е особено богат на мазнини омега-9. Той е полезен за кожата, сърцето и кръвоносните съдове, както и за останалата част от Вашето тяло, и дори може да Ви помогне да се предпазите от определени здравословни проблеми.   
Акай бери са чудесна храна като основа на Вашата закуска, тъй като имат нисък гликемичен индекс (ГИ). Въглехидратите, които те съдържат, бавно и равномерно се превръщат от организма в глюкоза. Започнете деня си с енергия за продължителен период от време. 
Фибри, които те карат да се чувстваш сит и ти помагат да стабилизираш кръвната си захар, като в замяна намаляват Вашия апетит и могат да Ви помогнат да регулирате теглото си. 

Десерти и зърнени храни с плодове акай бери

Вашите лесно направени антиоксиданти!! Ние събрахме най-доброто от акай в супер вкусен десерт, който е готов за ядене по всяко време, овладявайки силата на акай бери от тропическите гори на Амазонка в Бразилия.

Tambor Acai

Froothie снабдява с акай марката Tambor - името, което стои зад висококачествените органично замразени плодове от акай. Tambor Acai е и единственият органично замразен акай, достъпен в момента в Австралия. 
За разлика от повечето акай продукти на австралийския пазар, Tambor Acai Ви е представен в своята традиционна бразилска форма на пюре. Това гарантира, че нашият акай поддържа естественото си хранително величие! 
Независимо дали поглъщате смути за закуска, седите около традиционна бразилска купа за обяд, или ги смесвате с Вашия любим сладолед или йогурт за десерт, Акай е идеален за всички, всеки ден.  

КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM