Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

 

Стандарти за качество

 

Производители

В Optimum® ние използваме най-добрите производители на разположение за производството на нашите висококачествени блендери, сокоизстисквачки за бавно изцеждане и кухненски роботи, заедно с нашата изключителна фабрика от световен клас в Тайван. Ние подлагаме нашите доставчици на най-високите одити за одобрение на качеството преди представяне на продукт. Нашите производствени мощности са одобрени по ISO9001, а продуктите са получили акредитации UL, CE, EMC и IEC.

Optimum е утвърдена марка, и нашите фабрики са обединявали знания и репутация в индустрията над 120 години. Ние продължаваме да преследваме качеството в нашия бизнес, както и непрекъснато да подобряваме качеството на продукта до нашите взискателни стандарти. В Optimum® ние наемаме квалифициран екип, който да работи с доставчиците във взаимно изгодни отношения, като по този начин нашата съвместна цел може да бъде по-фокусирана върху осигуряването на качествени продукти. 

 
Качеството на първо място

Ние се гордеем с предоставянето на изключително и превъзходно функционираща гама продукти. Ние предпочитаме да се съсредоточаваме върху отлично качество едновременно на продукти и услуги, вместо да се конкурираме само по цена. Ние сме уверени в способността ни да осигуряваме по-добри гаранционни условия от другите продукти на пазара, за да дадем възможност на нашите клиенти да направят информиран избор въз основа на отлична надеждност и цена. 

Ние сме горди, че качеството на нашите продукти с широкото си разнообразие от варианти и нашето превъзходно обслужване на клиентите продължават да засилват нашата марка. Нашият списък от доволни потребители продължава да расте. Ние сме ангажирани с това да Ви помогнем да направите деня си по-гладък, по-креативен и изпълнен с вкус, чрез иновативен стил и функционалност на нашите блендери, сокоизстисквачки и кухненски роботи.  

Нашият фокус върху качеството и трайността означава, че всеки уред е произведен с точност, напълно тестван в нашите заводи, преди да бъде изпратен на нашите дистрибутори, и тестван отново, преди да бъде изпратен на нашите клиенти. Нашата следпродажбена поддръжка е ненадмината, с планове да стартира първия в света център за онлайн услуги, който да предлага на клиентите незабавна подкрепа през целия живот на техните блендери.  

 
Изпитване на продукта

Всички нови производители са длъжни да предоставят всички сертификати на техния бизнес процес и този по качеството, и са стриктно проверявани във всички аспекти на бизнеса, преди да станат одобрени доставчици. Актуализираните доклади са длъжни да обезпечат нови CE и EMC за Optimum® на всеки 2 години.

Нашите строги изисквания задължават те да проведат това изпитване с международно признати лаборатории и сертификати, за да гарантират, че се поддържат най-добрите стандарти за качество. В допълнение, нашите доставчици ежегодно ни актуализират с одитна информация по ISO9001, за да гарантират, че те се съобразяват със стандартите за проверка на високо качество в рамките на техните собствени процеси.  

Нашето внимание към детайла е безупречно - от най-малкия винт до моторите на нашите уреди и опаковката. Всичко е методично планирано, изпробвано и тествано преди продуктът да бъде пуснат на пазара.   


Одобрения

Ние изискваме Стандартите за качество и Тестването за безопасност да бъдат извършени от SGS. SGS са една от най-големите и най-уважаваните компании за световно спазване на стандартите и осъществява цялостно и безпристрастно отчитане на всички продукти. Нито един разход не е спестен, за да гарантираме, че нашите продукти са не само висококачествени, но също така са безопасни за всички пазари по целия свят. 


Сравнение

Ние инвестираме значително в конкурентен анализ на пазара, ние осъществяваме контролирани сравнения между конкурентните продукти и нашите, дори дотам, че разглобяваме моторите и тестваме аспекти като издръжливост и цялост. За разлика от много от нашите конкуренти, резултатите от тези изпитвания се основават на действително изпълнение в експлоатационна среда. 

 
Поддръжка

Започвайки с нашата висококласна услуга за обслужване на клиентите, Optimum® само ангажира началните дистрибутори, които играят ключова роля за поддръжка в обслужването на клиентите. Ние сме ангажирани с поддръжката на клиентите, ние извършваме проверки на случаен принцип, включително използването на тайни клиенти, проверка на тяхната съществуваща отговорност към услугата за клиенти и техните знания за нашите продукти.  

Ние също така сме в състояние да осигурим водещи в индустрията гаранции за нашите продукти. Тази увереност идва от ненадминатото качество и минималните връщания на продукти заради дефекти. Когато са открити производствени дефекти, ние извършваме цялостен процес на проучване, за да открием проблема и да гарантираме, че той ще бъде незабавно отстранен.  

 
Непрекъснато усъвършенстване

Ние сме поели ангажимент не само към подобряване на нашата марка - нека говори сама за себе си чрез продуктите, които продаваме. Обещанията, които даваме, са оправдани от качеството на продуктите и всеотдайността на нашия екип. Непрекъснатото усъвършенстване е нашият бизнес, а не просто един отдел или политика.   КОНТАКТИ

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
  • Регистрационен номер : NL 824103099B01
    Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM