Висококачествени домакински уреди
произведени за Вас в Австралия
 
"Както се казва: Вие плащате за КАЧЕСТВО, а КАЧЕСТВОТО Ви се отплаща във времето" - Justin Chellis, Ayr, Queensland

THERMOMIX ИМА НОВ СЪПЕРНИК!Многофункционален уред за готвене Optimum ThermoCook

1 976 лв.

OPTIMUM THERMOCOOK PRO ВКЛЮЧВА:

 • 2-литрова разглобяема кана от неръждаема стомана за блендиране и готвене
 • Острие за месене
 • Сглобяемо острие от неръждаема стомана
 • Голям LCD екран - 70x50 мм
 • Отделна стъклена везна за точно измерване
 • Мека силиконова, гумена шпатула
 • Лесни предварително зададени автоматични програми и уникална програма „DIY”
 • Регулируем таймер и термометър
 • Миене в съдомиялна машина (само неелектрически части)
 • Изчерпателна книга с рецепти

За повече информация за частите и включените аксесоари щракнете тук

ПО-ДОЛУ Е ФАКТИЧЕСКО СРАВНЕНИЕ МЕЖДу:

  OPTIMUM ThermoCook Pro   THERMOMIX
Рекламиран брой възможности/
функции:
 
20 функции, включително персонализиране „Направи си сам“
 
12 функции
Температурен диапазон:  
37 °C до 120 °C
 
37 °C до 120 °C
Макс. капацитет на купата:  
2 л
 
2,2 л
Мощност:  
500 W мотор, 1000 W мощност на загряване
 
500 W мотор, 1000 W мощност на загряване
Функция турбо/импулс:  
Турбо и импулс
 
Турбо и импулс
Основни приспособления/
аксесоари:
 

 

Уред за готвене на пара  
Да
 
Да
Режещи остриета  
Да
 
Да
Миксер/
острие (за разбиване, разбъркване и т.н)
 
Да
 
Да
Везна  
Да, отделно от основното устройство
 
Да, вградена
 
Рецепти  
Да
 
Да
Гаранция:  
2 години вътрешни
 
2 год. за домашна употреба

 

OPTIMUM ThermoCook Pro


Уред за готвене на пара
Голям уред за готвене на пара: 3 л капацитет.
Малък уред за готвене на пара: 2,6 л капацитет
Един стъклен капак, подходящ за двата уреда.
Купа
Капацитет 2 л

Остриета Закалени, рзглобяеми остриета от неръждаема стомана с 4 крила
Таймер
Мощност: 1000 W
Температурна настройка: 37 - 120° по Целзий

Специални програми

Лесни предварително зададени автоматични програми и уникална програма „Направи си сам“ за индивидуалност на потребителите.

Защита от претоварване

Електронна защита на мотора, която прекъсва захранването, ако моторът засече претоварване, причинено от препълване.

Други защитни функции

Optimum ThermoCook Pro няма да работи, докато капакът не бъде поставен правилно.

Подходящо за съдомиялна машина

Остриетата, капакът и приспособленията за миксиране са подходящи за съдомиялна машина.

Аксесоари

Ръководство с инструкции, книга с рецепти, измервателна чашка, шпатула и прецизна стъклена цифрова везна

Приспособления

Малък и голям уреди за готвене на пара, капак за тях, готварска кошница, миксер, вал за месене и блок с остриета.

Тегло на продукта

7,16 кг

Максимален контрол:

Яркият, лесен за четене LCD дисплей, комбиниран с лесен за използване интуитивен интерфейс и единичен селекторен дисплей, позволява лесно и прецизно управление. Променливият контрол Ви дава свободата да управлявате всеки аспект на процеса на готвене. Настройте таймера от 1 секунда до 12 часа, температури от 37-120 ОC, 10 нива на скоростта с пулс функция и топлинна енергия.

 

Спестете време и пространство:

Този иновативен уред поема контрола и Ви спестява време за всяка задача в кухнята. Избягвайте използването на множество инструменти в кухнята, просто поставете своите съставки в Optimum ThermoPro, изберете предварително зададена програма и оставете Optimum ThermoPro да свърши цялата работа, свеждайки до минимум необходимостта от почистване. Възползвайте се от този уред, който замества до 10 кухненски уреда, за да създаде повече място във Вашата кухня.

 

Основни функции:

Optimum ThermoCook Pro включва над 20 удобни функции, като всяка от тях е предназначена да Ви помага да създадете широка гама впечатляващи и питателни ястия без консерванти, които цялото Ви семейство ще обожава. Ето само няколко от функциите: кълцане, разбиване, сместване, емулгиране, смилане, месене, готвене, блендиране, разбъркване, претегляне, точно загряване и много други. За пълен списък с функциите посетете раздела „Функции“.

 

Лесни предварително зададени програми:

Optimum ThermoPro включва автоматични програми, които Ви дадат възможност да приготвяте храна бързо и с минимално суетене. Изберете измежду: Смути, Бърза супа, Гъста супа, Нарязване на парчета, Леко запържване/задушаване, Разбъркване, Готвене на пара, Задушаване, Топлене, Претопляне, Варене, Кисело мляко, Ориз, Каша от овесени ядки, Месене.

 

Превъзходно качество:

С острие от неръждаема стомана, мощен мотор с 500 W, затоплящ елемент с 1000 W, защита от прегряване/претоварване и система за защита на безопасността Optimum ThermoPro е специално проектиран за превъзходно качество, изключителна трайност и качество на захранването.

 

Бонус аксесоари:

Optimum ThermoCook Pro включва тава за готвене на пара, готварска кошница, миксер, измервателна чашка, шпатула, цифрова везна и книга с рецепти.

 

Допълнителен аксесоар:

Допълнителна 2-литрова кана за готвене: Тази многофункционална купа е включена в редица рецепти, които изискват две кани. За да купите допълнителната кана посетете „Аксесоари за продуктите“ на Froothie.

 

   Всички препоръки са потвърдени за истински от Proven Credible. Натиснете
тук

Optimum ThermoCook е чисто нов продукт на пазара, препоръките за Optimum 9400 по-долу са добавени, за да покажат качеството на марката Optimum.

   за повече детайли.


  • Аз съм крайна вегетарианка и обичам прости и здравословни смутита с цели плодове, ядки, фурми и зеленчуци. Предишният ми блендер можеше да прави тези съставки на груби течности (rough-ie)! Optimum ги смесва перфектно за нула време. Плюс това изглежда страхотно, не е шумен и е невероятно лесен за почистване. Optimum е върхът!
   Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)

  • Здравейте, Roy и екип Athena Solutions. Искам да кажа, че получих своя Optimum и помощта и подкрепата на Вашия екип са наистина насърчителни. Блендерът наистина работи добре. Смесва прекрасно, прави страхотни смутита и дори топла супа. Имах Vita-mix от дъщеря ми, докато реша кой блендер да закупя, и Optimum е толкова добър, колкото Vita-mix, така че съм много щастлива от резултата и цената е много по-примамлива, със същата 7-годишна гаранция. Много благодаря.
   Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)

  • На първо място, искам да Ви благодаря за Вашето прекрасно обслужване на клиенти. Още от самото начало Вие бяхте много полезни с цялата информация и съвети, за които Ви попитах. Също така, оценявам факта колко лесно достъпна за връзка е Вашата компания. 
   На второ място, искам да кажа колко съм щастлива с Optimum. Преди това използвах стандартен блендер, който беше чисто нов от кутията и след един месец употреба, се развали. Аз правя доста смутита и затова се нуждая от нещо по-издръжливо. След като използвах Optimum за първи път, бях много щастлива колко бързо и лесно се използва. Смутито беше гладко и с много каймак, и беше страшно вкусно. Това ми спестява време и го прави привлекателен за редовна употреба. Мога да приготвя всичко за нула време и искам да правя повече и повече. Абсолютно го обичам и се хваля за него откакто го имам.  
   Докато говорим, аз пия смути, което приготвих тази сутрин. Не можех да си сваля усмивката от лицето, защото смесих много неща и беше толкова бързо и лесно, което го прави още по-привлекателен, понеже като всеки друг, аз съм заета и времето е доста ценно. 
   Моя приятелка се интересуваше от нов блендер и след като видя моя нов Optimum, тя закупи същия на следващия ден. Сигурна съм, че всеки, който закупи Optimum, ще бъде изключително щастлив, колкото мен.
   Благодаря Ви отново. 
   Поздрави
   Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

  • Уважаеми Froothie, благодаря Ви за това, че организирате бързата доставка на нашите нови блендери Optimum. Ние бяхме изключително впечатлени от Вашите услуги за обслужване на клиентите и бихме препоръчали Athena Solutions без колебание. Комуникацията от Ваша страна и от страна на Roy беше отлична, всички наши запитвания и въпроси бързо получиха отговори и беше приятно да сме клиенти на компания с такива големи умения за обслужване на клиенти. 
   Gary Griffith (Floreat, WA)

  • Благодаря Ви за моя блендер. Обичам го... Имах намерение да купя Vitamix, но след като видях във Вашия сайт, реших да закупя Ваш блендер и съм много щастлива. Той прави всичко, което щеше да направи и Vitamix. Правила съм сокове, масла от ядки, смутита. Страхотен е. Използваме го всеки ден. 
   Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

  • Обичам моя Optimum!! Бих искала да изкажа огромни благодарности за това, че продавате такава машина. Обичам моя блендер толкова много. Сега се храня много по-здравословно. 
   Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

  • Здравейте. Току-що получих блендера. Кутията беше доста лека и бях притеснен, че ще бъде малък. Когато отворих кутията, бях приятно изненадан от размера на основата. След това нямах търпение да го изпробвам, за да видя дали е добър, затова направих любимия си тест - млечен шейк с банан. Без суетене нарязах големи парчета банан с 200 мл прясно мляко, като ги блендирах за 35 секунди. Ами, аз съм впечатлен, няма нито следа от някакви остатъци. Това е най-добрият резултат, който някога съм получавал, и то само за 35 секунди. Много съм впечатлен. Нямам търпение да пробвам коктейли този уикенд. 
   P.S. Лесен е за почистване, сложете малко вода вътре, включете го за 10 секунди, изсипете и го оставете да изсъхне. 
   Anthony Butler (Bendigo, VIC)

  • Развълнувана съм да Ви кажа, че блендерът пристигна днес! Той е абсолютно фантастичен! Наистина оценявам отличните услуги за обслужване на клиенти, които получих. Няма да се колебая да препоръчам Optimum или Froothie/Athena Solutions на всички, които познавам! 
   Много Ви благодаря за Вашата помощ.
   Rebecca
   Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)

  • Уважаеми Roy,
   Получих моя блендер (доставен на работа) в четвъртък. Целият офис знаеше, че ще пристигне - не можах да сдържа вълнението си при разгласата. По време на обедната почивка изтичах до магазина и купих няколко зеленчуци и плодове, за да ги блендирам. Очакването беше голямо. Блендирах два сока, за да ги споделя с колегите: една невероятна Попай напитка от краставица, зелена ябълка, джинджифил, мента, лайм и спанак; другата Попай напитка - манго, грозде и мента. И двете бяха вкусни и удивително гладки като текстура. 
   Нямах търпение да го взема вкъщи и да пробвам да блендирам лед. След като се прибрах, направих друг сок от зеленчуци, плодово фрапе и студено еспресо. Ако не знаете какво е това, по-надолу има снимка. Просто снимка или две на еспресо, захар и мед, както и лед. Невероятно! 
   Доволна съм от Optimum и нямам търпение да пробвам повече рецепти! Така че, моля, изпратете ми PDF файла, тъй като е на разположение.
   Тепърва ще смеля кафе на зърна или ще направя бадемова паста и ще Ви съобщя как върви. Бадемовата паста ще бъде специална. Тя е вдъхновена от Amalou - паста, направена от арганови ядки в Мароко - същите ядки, които са пресовани за козметични продукти с мароканско масло. Тя съдържа ядки, канела и мисля, че тахан. 
   Много Ви благодаря.
   Tina Loppacher (Haymarket, NSW)

  • Да, дотук е страхотно. Използвах го още същия ден, за да направя смес от масло от бадеми, кашу и бразилски орехи. И направих всичко това на най-ниската скорост. Хареса ми как вихърът премести целия вискозен микс в двете страни и в центъра, докато се получи гладка смес. Има други марки, които няма да се справят с вискозни пасти, тъй като части от тях остават по стените и ъглите. 
   Andrew Healey (Mansfield, Queensland)

  • Здравей, Mario,
   Да, всичко е наред. Впечатлена съм от блендера... Това е по-скоро, което исках, в сравнение с предишната машина... Тази се доближава до Vitamix.
   Хубаво е да има програми, но е добре да мога да го включа и да го оставя да работи за дълго или по-кратко време, както предпочитам. Блендирането е много гладко... Благодаря още веднъж за Вашата помощ.
   Kurt Vogt (Caringbah, NSW)

  • Този блендер е фантастичен. Приятелка на моята съпруга има VITAMIX 5200, и тя беше много впечатлена от качеството и цената!
   Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)

  • Тъй като моят партньор работи далеч от дома за дълги периоди от време и сме щастливи с Optimum, ние ще купим още един, така че и двамата ще имаме по един, който да ползваме всеки ден!  
   Fiona Crowe (Nedlands, WA)

  • Здравей, Roy,
   Просто искам да те уведомя, че ОБИЧАМЕ нашия блендер. Не можех да повярвам колко бързо беше доставен! Основно правя зелени смутита за закуска, тъй като съм вдъхновена от литературата, която е наоколо. Трябва да призная, че напълно промених мнението си! Смутитата са гладки и кремообразни, и отнема по-малко от 30 секунди, за да блендирам моята закуска. 
   Искрено Ваша,
   Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)

  • Добро утро, Mirna,
   ЕХА!!!!!!
   Току-що направих първото си смути, което съдържаше 300 мл Cottees cordial без захар, една лъжичка протеин на прах от Max's Super Shred и две шепи от домашно приготвена плодова салата... НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНА МАШИНА!!!!! Ако мога така да кажа, едно от най-добрите смутита, които съм опитвала в живота си!!!!
   Ами, струва си чакането!!!!!
   Тази машина е за домашна употреба, а сега обмислям да си купя една за работа, тъй като там прекарвам много време!!!!
   Бих искал да се включа в отстъпката с ваучер за следващата година!!! Благодаря, че предлагате това, страхотно обслужване на клиентите от Ваша страна!!!
   Пожелавам Ви всичко най-добро за Вашия бизнес през следващата година!!!!
   Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!
   Поздрави!
   Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)

 • "Използвах моя блендер тази сутрин. Просто искам да Ви уведомя, че направих най-доброто смути някога. Казах на всички във Facebook да си купят по един!!!"
  - Melissa Kelly (Gidgegannup, WA)* Задължителни полета

1 976 лв.

1 976 лв.

* Цените са с вкл. ДДС и не включват цена на доставка

20 УДОБНИ ФУНКЦИИ

ВКЛЮЧИТЕЛНО УНИКАЛНА ФУНКЦИЯ „DIY“ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ЛЮБИМИТЕ ВИ РЕЦЕПТИКЪЛЦАНЕ
РАЗБИВАНЕ
МИКСИРАНЕ
ЕМУЛГИРАНЕ
СМИЛАНЕ
УМЕСВАНЕ
ГОТВЕНЕ
БЛЕНДИРАНЕ
РАЗБЪРКВАНЕ
ЗАПАРВАНЕ
ПРЕТЕГЛЯНЕ
ПРЕЦИЗНО ЗАТОПЛЯНЕ
ПЮРИРАНЕ
ЗАПЪРЖВАНЕ
МЕЛЕНЕ
БАВНО ГОТВЕНЕ
БИЕНЕ
РАЗБИВАНЕ
ВАРЕНЕ
ЗАДУШАВАНЕ
ПРОГРАМА „DIY”


ГАРАНТИРАМЕ, ЧЕ ЩЕ СТЕ ДОВОЛНИ
ЩРАКНЕТЕ ТУКЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ… ЩЕ БЪДЕТЕ УДИВЕНИ!

НАЙ-ОБШИРНАТА ГАРАНЦИЯ В ОТРАСЪЛА ВКЛЮЧВА МОТОРА И ЧАСТИТЕ,
ИЗРАБОТКАТА И ДОСТАВКАТА,КАКТО И ПОДДРЪЖКА НА КЛИЕНТИ

Очаквайте още видеа скоро.. 

 • Въведение

  Много повече от обикновен „кухненски робот”, многофункционалният уред Optimum ThermoCook е като да имате професионално обучен помощник в кухнята, който е винаги на Ваше разположение.

  Optimum ThermoCook е единствен по рода си уред, предназначен изцяло за заети хора, които копнеят да направят пресни, вкусни и здравословни ястия за своите семейства и себе си. Вложени са месеци на изследователска и развойна дейност в неговата функционалност, за да гарантира, че ще превърне всеки домашен готвач в майстор готвач, който може да приготви вкусни, здравословни рецепти с натискането на един бутон.

  И тъй като този уред идва направо от доставчика Optimum Appliances, Вие знаете, че получавате световно качество на достъпна цена. Качеството винаги е било приоритет и акцент на нашия доставчик, затова дългият живот и експлоатационните качества на продукта са безспорни, тъй като всяка използвана част е монтирана до съвършенство с помощта на най-висококачествените материали, които са на разположение.

 • Защо предлагаме многофункционалния уред Optimum ThermoCook?

  Ние знаем, че дните Ви са заети, и че графикът Ви е натоварен. Ние също така знаем, че искате Вашето семейство да има питателна и изключително вкусна храна, но Вие не можете да си позволите да прекарате цял ден в кухнята, за да я приготвите. И накрая, ние знаем, че докато сте готови да инвестирате в здравето на Вашето семейство, Вашият бюджет не е неограничен.

  Така че ние си поставихме едно предизвикателство: началото на уред с най-високо качество, който може да прави всичко, което ThermoMix TM-31, кухненският робот KitchenAid, ThermoChef и MyCook Premium могат да направят... на достъпна цена.

  Froothie е екслузивен дистрибутор нa Optimum ThermoCook Pro и Ви го предоставя директно на Вас без участие на препродавач като трета страна, демостратор или надбавки на търговец на дребно. Това означава, че Froothie може да поддържа разходите колкото е възможно по-ниски за Вас, като същевременно Ви предлага увереност като клиент на онлайн компания за уреди.

 • ФУНКЦИОНАЛНОСТ

  Представете си, че имате личен готвач, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Някой, който проверява менюто с Вашите предпочетания, след това приготвя величествени ястия без никакви добавки, само от пресни, здравословни и питателни съставки.

  Добре, Optimum ThermoCook не е чак толкова напреднал... но може би се доближава до това, което искате да получите, без да наемате готвач! Вашият ThermoCook бързо ще се превърне във Вашия таен помощник, който ще Ви помогне да приготвите запомнящи се ястия, в които семейството Ви ще се влюби, на всеки етап от подготвянето за готвене до почистването. Ето само част от функциите на уреда:

  • Кълцане: всичко от мляно месо до натрошени ядки и билки, зеленчуци за слати или готвени ястия.
  • Разбиване: яйчен белтък за перфектния омлет, меренге или мус.
  • СМЕСВАНЕ смесвайте продукти с лекота..
  • Емулгиране:гладки, кремообразни дресинги за салати, майонеза и тесто за палачинки.
  • Смилане: прясно смляно брашно от ориз или зърна за максимална хранителна стойност.
  • МЕСЕНЕ прясно тесто за хляб, смес за кифли и други изкушения за печене.
  • Готвене: варене, задушаване, готвене на тих огън на всичко от ориз до кюфтета, от конфитюр до чили сос.
  • Блендиране: смесете съставките и блендирайте до получаване на гладка смес.
  • Разбъркване: позволява на управляващия да отстъпи от уреда като съставките остават разбъркани.
  • ГОТВЕНЕ НА ПАРА направете перфектните задушени зеленчуци, месо, риба, плодове, ориз и паста приготвени на пара.
  • ИЗМЕРВАНЕ: дава прецизност при измерването на всяка съставка.
  • ТОЧНО ЗАГРЯВАНЕ: затоплете бебешка храна или шоколад до 37°C и ги оставете там.
  • Пюриране: пригответе гладки пюрета и храна за бебета.
  • СОТИРАНЕ: приготвя вкусни пържени или на тиган месо и зеленчуци.
  • Мелене: рязане на продуктите, особено месо на малки парченца.
  • Бавно готвене: бавно приготвяне на храна за няколко часа на ниска температура.
  • РАЗБИВАНЕ: приготвяне на меки и пухкави смеси
  • МЕСЕНЕ: разбиване на белтъци за перфектен омлет или „целувки“.
  • ВАРЕНЕ: възможност за готвене на супи
  • ЗАДУШАВАНЕ бавно приготвяне на месо и зеленчуци в перфектна комбинация
  • "НАПРАВИ СИ САМ" ПРОГРАМА невероятна програма за персонализиране на любимите Ви рецепти.

   

  И най-хубавото е, че никога не оставате затрупани с мръсни тенджери и тигани! Вашият ThermoCook е лесен за почистване и всички компоненти, изброени в аксесоара, са подходящи за съдомиялна машина. Наистина е толкова лесно.

 • Нашето обещание

  Разбира се, връзката Ви с нас не свършва, когато закупите Вашия многофункционален уред Optimum ThermoCook Pro. Уредът ThermoCook Pro е сложна, усъвършенствана машина. Това означава, че Вие ще искате постоянна поддръжка и съвети, за да извлечете максимума от него.

  Затова ние се уверяваме, че екипът по поддръжка на Froothie е на разстояние само едно телефонно обаждане.

  Освен това като клиент на Froothie Вие можете да се възползвате от гаранция за 1 месец пробен период. Ако не сте доволни от Optimum ThermoCook Pro, просто ни уведомете в рамките на 30 дни от получаването му. Ние ще Ви дадем пълно, безусловно връщане на сумата, без да Ви задаваме въпроси.

 • Обобщение

  Многофункционалният уред Optimum ThermoCook Pro е лесен многофункционален уред, който предлага значително количество функции. От първия път, когато го използвате, за да направите бързо и лесно здравословни, вкусни, петзвездни ястия, до самия край Вие сте се справяли бе него досега.

  Достатъчно мощен, за да отговори на нуждите на търговска кухня – но достатъчно достъпен за средно домакинство – Вашият ThermoCook Pro ще издържи цял живот. Мислете за него като за Вашия личен помощник в кухнята, съчетан в един уред.

КОНТАКТИ

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,Australia
 • Регистрационен номер : NL 824103099B01
  Поддръжка на клиенти : [email protected]

INSTAGRAM